Arbetsledare - Stockholm

Partnex växer! Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utvecklas med oss och skapa en hållbar och mänsklig byggbransch.

Som arbetsledare på Partnex arbetar du operativt med att driva projektet framåt tillsammans med platschefen. Du ansvarar självständigt för egna delar av projekten, både tekniskt och ekonomiskt, och det dagliga arbetet kommer bland annat att bestå av produktionsledning, styrning och samordning av underentreprenörer, ekonomiuppföljning, miljö- och arbetsmiljöarbete.

Lorem ipsum dolor

Om Partnex

Vi är en totalentreprenör i Samverkan. Vår inriktning är nyproduktion av bostäder i flerfamiljshus och vi utvecklar och bygger på totalentreprenad åt andra.

Vi tror på att upprepning och erfarenhetsåterföring bidrar till hög kvalitet och effektivitet. Det gäller både när vi projekterar och när vi köper in tjänster, likväl som vid våra stombyggnationer. Därför tror vi på samverkan och långa samarbeten både när det gäller beställare, konsulter, UE och leverantörer. Genom att hålla oss uppdaterade i omvärlden, bistå våra kunder med vår byggkunskap och främja samverkan skapar vi optimala lösningar och ett långsiktigt värde för våra kunder. Vi har inga egna hantverkare utan jobbar i delade entreprenader med våra duktiga samarbetspartner.

Vi bygger främst i Stockholms Län och har vårt huvudkontor i Åkersberga.

Vad innebär det att vara Arbetsledare på Partnex?

Som arbetsledare har du en av de absolut viktigaste rollerna i projekten och på byggarbetsplatsen. Arbetet innehåller mycket problemlösning och samarbete med många olika människor och kompetenser. I tjänsten ingår att följa upp att utförd kvalitet är lika med upphandlad kvalitet, det ingår också att driva och bygga teamet och du behöver vara intresserad av både produktion och av att utveckla och leda medarbetare. Vi arbetar med delade entreprenader så att läsa och förstå avtal är en viktig kunskap. Våra ansvarsområden är mark- och grundarbeten, stomme, tak och fasad, stomkomplettering, inredning, finplanering och besiktning. Du kommer att ha löpande kontakt och avstämningar med platschef och arbetschef.
I stort innebär rollen att:
  • Att vara en ”mini platschef” på byggarbetsplatsen.
  • Leda arbetet på byggarbetsplatsen, både produktionen och människorna.
  • Bistå med stöd vid upprättande av inköps- och leveransplan.
  • Planera, göra och följa upp tidsplaner.
  • Säkerställa kvalitet i arbetet.
 • Delta i arbetsberedningar och basmöten.
 • Delta i besiktningar.

Vem ser vi att du är?

Vem är du?

Vi söker nu dig med erfarenhet som arbetsledare i nyproduktion, alternativt kan du ha byggteknisk utbildning eller bakgrund. Kanske har du flerårig erfarenhet som hantverkare och nu vill ta steget till att bli arbetsledare.

För att du ska passa in hos oss på Partnex behöver du ha en djup byggkunskap eller ett stort intresse av att skapa dig den. Du behöver vara strukturerad, lösningsorienterad och våga ta beslut.
Vår målsättning är att hitta medarbetare som brinner för vår bransch och vill vara med på vår resa. Självklart är det också viktigt att vi står på samma värdegrund. För oss som jobbar på här betyder detta att vi är:

Långsiktiga – Vi tar ansvar för våra uppgifter och strävar mot gemensamma mål.
Omtänksamma – Vi vill att alla ska lyckas och överger ingen. Vi bemöter varandra vänligt och respektfullt.
Utforskande – Vi är engagerade och positiva. Använder vår kunskap för att förbättra och effektivisera arbetet.
Pålitliga – Vi har ordning och reda och står för det vi säger. Vi är lätta att samarbeta med.
Tillsammans – Vi hjälper varandra och respekterar varandras erfarenhet och kunskap.

Du behöver kunna kommunicera väl på engelska och svenska i tal och skrift. Du kommer använda dig av vårt egenutvecklade verksamhetssystem samt officepaketet.

Då Partnex arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Varför ska du välja Partnex

Hos oss på Partnex har du möjlighet att växa och utvecklas inom din roll och inom Partnex. Vi älskar samarbete, att fördjupa oss i byggkunskap och metoder och hitta nya smarta lösningar. Du får möjlighet att vara drivande och påverka hur vi som bolag utvecklas framåt. Vi har också väldigt roligt ihop. Dessutom har vi såklart även friskvårdsbidrag, möjlighet till SL-kort om du åker kommunalt och sjukvårdsförsäkring.

Sök tjänsten

I denna rekrytering samarbetar vi med Marcus Åhlund på Worko. För mer information kontakta honom via mail: marcus.ahlund@worko.com

Sök tjänsten genom att skicka din ansökan till Marcus.