Platschef - Stockholm

Partnex växer! Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utvecklas med oss och skapa en hållbar och mänsklig byggbransch.
Platschefen är en viktig roll inom Partnex. Som platschef har du ansvar för att driva projektteamet mot gemensamma mål, du har också anasvar för hela projektets planering, produktion och genomförande avseende miljö, kvalitet, ekonomi och tid.

Lorem ipsum dolor

Om Partnex

Vi är en totalentreprenör i Samverkan. Vår inriktning är nyproduktion av bostäder i flerfamiljshus och vi utvecklar och bygger på totalentreprenad åt andra.

Vi tror på att upprepning och erfarenhetsåterföring bidrar till hög kvalitet och effektivitet. Det gäller både när vi projekterar och när vi köper in tjänster, likväl som vid våra stombyggnationer. Därför tror vi på samverkan och långa samarbeten både när det gäller beställare, konsulter, UE och leverantörer. Genom att hålla oss uppdaterade i omvärlden, bistå våra kunder med vår byggkunskap och främja samverkan skapar vi optimala lösningar och ett långsiktigt värde för våra kunder. Vi har inga egna hantverkare utan jobbar i delade entreprenader med våra duktiga samarbetspartner.

Vi bygger främst i Stockholms Län och har vårt huvudkontor i Åkersberga.

Vad innebär det att vara Platschef på Partnex?

Som platschef har du en av nyckelrollerna i ett projekt och det övergripande ansvaret för produktionen på byggarbetsplatsen. Tjänsten innebär att du har ett arbetsmiljöansvar, personalledningsansvar samt planering och upprätthållande av tidsplanen. Löpande kontroller av kostnader samt dokumentation av utförda arbeten. Rollen som platschef innebär helt enkelt att du har ansvar för det projekt du arbetar på.

Du kommer att ha löpande kontakt och avstämningar med beställare och arbetschef och i vissa frågor. Till din hjälp på arbetsplatsen har du ett antal arbetsledare samt en platsingenjör.

I stort innebär rollen att:

    • Bistå med kunskap och information till kalkylator, ta fram huvudtidplan och göra resurssättning.
    • Bistå med stöd vid upprättande av inköps- och leveransplan.
    • Göra arbetsfördelning tillsammans med arbetschef och ansvara för att planerings- och produktionsprocessen genomförs enligt vårt verksamhetssystem.
    • Ta fram en besiktningsplanering i samråd med beställare och besiktningsman samt genomföra för- och slutbesiktningar.
    • Tillsammans med platsingenjör göra månatliga avstämningar med UE.

 

Vem ser vi att du är?

Vi söker nu dig med erfarenhet som platschef i nyproduktion, alternativt kan du ha flerårig erfarenhet som arbetsledare men nu vill ta steget till att bli platschef.

För att du ska passa in hos oss på Partnex behöver du ha en djup byggkunskap eller ett stort intresse av att skapa dig den. Du behöver vara strukturerad, lösningsorienterad och våga ta beslut.

Vår målsättning är att hitta medarbetare som brinner för vår bransch och vill vara med på vår resa. Självklart är det också viktigt att vi står på samma värdegrund. För oss som jobbar på här betyder detta att vi är:

Långsiktiga – Vi tar ansvar för våra uppgifter och strävar mot gemensamma mål.
Omtänksamma – Vi vill att alla ska lyckas och överger ingen. Vi bemöter varandra vänligt och respektfullt.
Utforskande – Vi är engagerade och positiva. Använder vår kunskap för att förbättra och effektivisera arbetet.
Pålitliga – Vi har ordning och reda och står för det vi säger. Vi är lätta att samarbeta med.
Tillsammans – Vi hjälper varandra och respekterar varandras erfarenhet och kunskap.

Du behöver kunna kommunicera väl på engelska och svenska i tal och skrift. Du kommer använda dig av vårt egenutvecklade verksamhetssystem samt officepaketet.

 

Varför ska du välja Partnex

Hos oss på Partnex har du möjlighet att växa och utvecklas inom din roll och inom Partnex. Vi älskar samarbete, att fördjupa oss i byggkunskap och metoder och hitta nya smarta lösningar. Du får möjlighet att vara drivande och påverka hur vi som bolag utvecklas framåt. Vi har också väldigt roligt ihop. Dessutom har vi såklart även friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och möjlighet till SL-kort om du åker kommunalt.

Sök tjänsten

I denna rekrytering samarbetar vi med Marcus Åhlund på Worko. För mer information kontakta honom via mail: marcus.ahlund@worko.com

Sök tjänsten genom att skicka din ansökan till Marcus.