Så jobbar vi

Vi ser till att vår värdegrund är det som styr oss i det dagliga arbetet. Vi agerar långsiktigt, pålitligt, omtänksamt och letar hela tiden bra lösningar. Vi jobbar nära varandra, både inom bolaget och med våra partners. Det är viktigt för oss att ha en bra och fungerande organisation, där vi har kul tillsammans och ett bra arbetsklimat. Då får vi en trygg arbetsmiljö som skapar goda förutsättningar för bra resultat även för våra kunder.Vår organisation är flexibel där de flesta är anställda och en del är konsulter i nätverk. Vi har inga egna hantverkare utan jobbar med våra duktiga samarbetspartners i delade entreprenader.Vår kunskap och erfarenhet har gett oss möjlighet att ta kontroll över detaljerna som får stor betydelse för helheten och som också tillför stort värde för dig som kund. Vi använder beprövade metoder, men tvekar inte att hitta smarta och kostnadseffektiva lösningar. Ju tidigare vi kommer in i ett projekt, desto bättre produkt.

Lorem ipsum dolor

Våra steg till ett lyckat samarbete

Vi tror att upprepning och erfarenhetsåterföring bidrar till hög kvalitet och effektivitet. Det gäller när vi projekterar och när vi köper in likväl som vid våra stombyggnationer. Därför tror vi på samverkan och långa samarbeten både när det gäller beställare, konsulter, UE och leverantörer.
Vi har en specifik process som vi arbetar utefter i varje projekt för att säkerställa ekonomi och kvalitet i varje projekt. Det handlar om allt från att vi har ekonomigenomgångar med UE en gång i månaden till att vi samarbetar med miljösamordnare och ser hur vi kan hitta mer BOA.

 

Ett par lyckade exempel i projekten

  • Slimma betongväggar – utmana tjocklek för att spara på miljö och yta
  • Bort med schakt i trapphus genom bättre dragningar.
  • Bättre placering tvättstuga blev mer BOA i suterrängvåning.
  • Slog ihop två projekt, gjorde garage under båda. Bättre framdrift.

”Vi tycker verkligen det går bra i den samverkansmodell vi har med Partnex. Den, tillsammans med deras djupa byggkunskap, bidrar till att vi kan utforma precis det hus vi vill ha. När det kommer till ekonomi och ordning på siffor är de på en helt egen nivå i branschen”.

Thomas Hörnfeldt, Byggprojektledare, Wåhlin Fastigheter AB

Kontakta oss

Är du kund eller samarbetspartner och intresserad av att arbeta med oss? Eller är du nyfiken på att höra mer om vår lyckade process. Tveka inte att kontakta oss på 0701-90 06 91 eller via kontaktformuläret nedan.